FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: TOKİ büyük ilgi görmüştü! Bakan Kurum duyurdu: Bir konut kampanyası daha

Son dakika haberi: Büyük ses getiren ve vatandaşlardan çokça ilgi gören TOKİ ucuz sosyal konut projesinin ardından orta gelir grubu için yeni bir konut kampanyası geliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut, GYODER, İNDER ve TMB ile görüştüklerini bildirdi. Kurum, çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtirken kampanyanın ayrıntıları için ekim ayını işaret etti.

Son dakika: TOKİ büyük ilgi görmüştü! Bakan Kurum duyurdu: Bir konut kampanyası daha

Son dakika haberi: Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin yankıları sürüyor. Yoğun rağbet gören projenin ardından yeni bir konut projesi için çalışmalar da yürütülüyor. Orta gelir grubu için konut projesi yapılacağını duyuran Bakan Kurum, detayları ekim ayında duyuracaklarını açıkladı.

"ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞTIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Kurum, A Para'ya verdiği demeçte "Orta gelir grubu için de konut kampanyası yapılacak. Çalışmalarda sona yaklaştık." dedi.

thumbs_b_c_26fb9a93fac2f6bd3fc0ad0256c22622

Kurum, ayrıntıları ekim ayında açıklayacaklarını belirtti.

Bakan Kurum ayrıca orta gelir grubu sosyal konut kampanyası olarak açıklanan 'Emlak Konut Kampanyası'nın kapsamının genişletildiğini ifade ederek "GYODER'le, İNDER'le, Türkiye Müteahhitler Birliği ile, Anadolu'da diğer müteahhitlerle görüşüyoruz. Bunun kapsamını genişleteceğiz" dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler