FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 6 Ocak 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? TBMM'ye geldi mi?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 90 bin taşeron işçi için büyük önem arz etmesi nedeniyle bugün de araştırılıyor. Asgari ücret zammı ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusunda yapılan açıklamalar sonrası şimdi birçok kişi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmanın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesini bekliyor. Ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler?

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 6 Ocak 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? TBMM'ye geldi mi?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 6 Ocak 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Belediye şirketlerinde çalışan işçiler ile KİT'lerde çalışan personeller internette konuya ilişkin yaptıkları araştırmaları sürdürüyor. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler? İşte detaylar...

TAŞERONA KADRO NE ZAMAN ÇIKACAK?

Taşerona kadro ile ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada geçtiğimiz senelerde yaklaşık 1 milyon işçiye kadro verildiğini belirtti.

O dönemde 90 bin işçinin bu fırsattan istifade edemediğini söyleyen Bakan Bilgin, çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

TAŞERONA KADRO ŞARTLARI NELER?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşeron işçiye kadro için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

Detayların yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler