FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Togg'dan ön sipariş açıklaması! Tarih vererek duyurdular

Yerli otomobil Togg'un, Twitter sayfasından bir açıklama yapıldı. Ön sipariş tarihinin hatırlatıldığı duyuruda, şu aşamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş alınmadığı belirtildi.

Togg'dan ön sipariş açıklaması! Tarih vererek duyurdular

29 Ekim'de fabrikası açılan yerli otomobil Togg, öp siparişle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yerli otomobile olan ilginin gururla takip ediliği belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında bir sipariş alınmadığı ifade edildi. Ayrıca ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlayacağı hatırlatıldı.

Togg'un resmi Twitter hesabından paylaşılan tweette, Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihaza olan ilginin gururla takip edildiği belirtildi.

Tweette, daha önce de açıkladıkları gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

"O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

Söz konusu tweetin sonuna, "Bizi izlemeye devam edin" notu düşüldü.

FgPwLMjWYAACIuf

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler