FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

TOGG ön sipariş için Trumore uygulamasının Apple Store ya da Google Play üzerinden indirilmesi gerekiyor. Ön başvuru yapmak isteyenler, bugün (16 Mart 2023) TOGG'un resmi web sitesinden de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş için Trumore uygulaması nereden indirilir? Trumore nedir, nasıl yüklenir?

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

Trumore uygulaması ile ilgili detaylar, TOGG ön siparişi için başvuruda bulunmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünü işaret ederek "Türkiye'nin otomobili... Hani araba hani fabrika diyordu. Fabrika yerinde, muhteşem bir fabrika. Vaadettiğimiz gibi TOGG yarından itibaren siparişleri almaya başlıyor." dedi. İşte, Trumore uygulaması ile ilgili detaylı bilgiler...

TRUMORE UYGULAMASI NEREDEN İNDİRİLİR?

TOGG ön sipariş sürecinde başvurular 16-27 Mart'ta kurumun web sitesinden ya da Trumore mobil uygulaması üzerinden alınacak.

Trumore mobil uygulaması Apple Store ya da Google Play'den indirilebilmektedir.

TRUMORE NEDİR?

Trumore uygulamasına ilişkin konuşan TOGG CEO'su M. Gürcan Karakaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg'a, Türkiye'ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık.

Trumore APP de bu ekosistemin bir parçası."

TRUMORE UYGULAMASI NASIL YÜKLENİR?

Trumore uygulamasını IOS işletim sistemli akıllı cep telefonu kullananlar Apple Store'a, Android tabanlı telefon kullananlar GoogleStore'dan yükleyebilirler.

Trumore ya da TOGG web sitesinden yapılacak ön sipariş sürecine ilişkin detaylar da aktarıldı.

TOGG'dan yapılan açıklamada "Ön sipariş süreci sona erdiğinde TOGG akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız" ifadelerine yer verildi.

TOGG'DA 60 BİN TL DETAYI!

TOGG 60 bin TL ön ödeme tutarı için açıklamada bulunuldu.

TOGG T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek.

TOGG'un internet sitesinden ya da Trumore uygulamasından başvuru yapılabilecek. TOGG ön sipariş sözleşmesini okuyup onaylayanlar ödeme kısmında işlemlerini sonuçlandıracaklar.

Trumore e-Cüzdanı olan ve 60 bin TL bakiye yükleyip ön ödemeyi tamamlayan kişiler çekilişe katılma hakkı kazanacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdan'larına, ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler