FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ADANA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! 12 Ocak 2023 Perşembe TOKİ Adana kura sonuçları açıklandı mı? Heyecan dorukta!

TOKİ Adana kurası Salı günü itibarıyla çekilmeye başlandı. Bu ilimizde son çekiliş yarın yapılacak ve 6 bin 356 konut sahibini bulmuş olacak. Kura Merkez, Sarıçam, Yumurtalık, Kozan, İmamoğlu, Tufanbeyli ilçeleri için başvuruda bulunanlar internette araştırma yapıyor. Adana TOKİ kura çekiliş sonuçları ile ilgili araştırmalar hızlandı. Peki Adana TOKİ çekilişi ne zaman, kazanan isimler belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

ADANA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! 12 Ocak 2023 Perşembe TOKİ Adana kura sonuçları açıklandı mı? Heyecan dorukta!

Adana TOKİ kurası ile ilgili birçok kişi internette araştırma yapıyor. Toplamda 6 bin 356 konutun sahibini bulacağı Adana TOKİ kura çekimi canlı izle ekranı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Konut sahibi olup olmadıklarını canlı yayından öğrenebilecek. TOKİ Adana kura ne zaman, sonuçları açıklandı mı? İşte Toki Adana kurası ile ilgili merak edilenler...

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE EKRANI

Toki Adana kurası Youtube sayfası üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

TOKİ ADANA KURASI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ADANA KURASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Adana Toki çekilişi ne zaman sorusu internette en çok araştırılan konulardan biri oldu. Binlerce vatandaş ev sahibi olabilmek için kurayı heyecanla bekliyor. Adana Toki kurası dün saat 10.00'da öncelikli olarak şehit ve gaziler kategorisi hak sahipliği çekimiyle başladı.

jyıktg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) ortaklığıyla gerçekleştirilen Toki Adana çekilişi 10 Ocak 2023 (dün) saat 10.00'da, Merkez'de bulunan Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan ilçeleri için başladı.

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Adana kura sonuçları henüz belli olmadı. Kura çekiminin sona ermesinin ardından sonuçlar kurumun resmi internet sitesinden kontrol edilebilecek.

ezgif.com-gif-maker (37)

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ADANA KURA TAKVİMİ

Toki Adana kurası ile 6 bin 356 konut sahibini bulacak. Toki Adana kura takvimi şu şekilde:

10 Ocak: Merkez (Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan)

12 Ocak: Sarıçam, Yumurtalık

13 Ocak: Kozan, İmamoğlu, Tufanbeyli

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler