FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ KARS KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI: 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura çekilişi isim listesi

TOKİ Kars kura çekilişi sonuçları, bugün (8 Kasım 2022 Salı) noter huzurunda gerçekleştirilen ve kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan çekilişin ardından vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Canlı yayın sonrası "TOKİ Kars kura çekilişi bugün saat kaçta, nereden izlenir?" sorusu yerini "TOKİ Kars kura çekilişi isim listesi" aramalarına bıraktı. İşte 8 Kasım 2022 Salı günü gerçekleştirilen TOKİ Kars kura çekilişi sonuçları ve isim listesi...

TOKİ KARS KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI: 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura çekilişi isim listesi

TOKİ Kars kura çekilişi sonuçları ve isim listesi bugün yapılan canlı yayının ardından merak konusu oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminin ardından TOKİ Kars kura çekilişi sonuçları isim listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ Kars kura çekilişi isim listesi ekranı...

TOKİ KARS KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde ilk kura çekimini 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan için yaptı.

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi bugün Kars için gerçekleştirildi.

TOKİ KARS KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ KARS'TA HANGİ İLÇELERDE KONUT YAPACAK?

Merkez

Sarıkamış

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ HAKKINDA BİLGİLER

"Hak Sahibi Belirleme Kurası" noter huzurunda; İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir.
1) Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Gazilere (Kıbrıs, Kore) konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
2) "En Az %40 Engelli Vatandaşlara" konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
3) Emekli Vatandaşlara konut sayısının %20'isi kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
4) Genç Vatandaşlara konut sayısının %20'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
5) Diğer Konut Alıcı Adayları için İdaremizin genel uygulamalarında olduğu üzere kura ile hak sahipleri belirlenecektir.
Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra İdarenin internet sayfasında açıklanacaktır.
Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir.
• Projenin bağımsız bölüm listesi ve konut fiyatları belirlendikten sonra İdarece tespit edilen tarihte "Konut Belirleme Kurası" çekilecektir.
• Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda, başvuruda bulunanlarca satın alınacak konutlar TOKİ'nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir.
• İhale sonrası konut sayılarında azalma olması durumunda; konut belirleme kurası ile birlikte ilk kurada belirlenen hak sahipleri arasından konut sayısı kadar hak sahibi belirleme kurası çekilecektir.

Express


En Çok Aranan Haberler