FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ KÜTAHYA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? 6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi!

TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuçları; Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa için gerçekleştirilen çekilişin ardından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ KURA çekilişi sonuçları açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor. İşte TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı...

TOKİ KÜTAHYA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? 6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi!

Kütahya TOKİ kura çekilişi sonuçları 6 Şubat 2023 Pazartesi gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa TOKİ projelerinde yer alan konutlar sahiplerini buldu. 6 Şubat 2023 Pazartesi Kütahya TOKİ KURA çekilişi sonuçları merak konusu oldu. İşte, TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı...

KÜTAHYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa Kütahya TOKİ kurası kurumun YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

TOKİ KÜTAHYA KURA ÇEKİLİŞİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ  6

KÜTAHYA TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Simav Çitgöl, Hisarcık, Dumlupınar, Aslanapa, Simav Güney ve Simav Naşa Kütahya TOKİ kura sonuçları E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabiliyor. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama 1 gün alabiliyor.

TOKİ KÜTAHYA KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler