FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ MUĞLA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! Bodrum, Fethiye, Merkez Muğla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranı!

TOKİ Muğla kura çekilişi; Merkez, Bodrum ve Fethiye ilçelerinde yapılacak konutlar için gerçekleştiriliyor ve YouTube'da canlı olarak yayınlanıyor. Çekiliş yarın Toparlar, Milas, Seydikemer, Kavaklıdere Çamyayla, Yatağan ve Kavaklıdere konutları ile devam edecek. Muğla Menteşe Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi nedeniyle çok sayıda vatandaş internette "Muğla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor. İşte TOKİ Muğla kura çekilişi canlı izle ekranı...

TOKİ MUĞLA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! Bodrum, Fethiye, Merkez Muğla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranı!

TOKİ Muğla kura çekilişi; Merkez, Bodrum ve Fethiye konutları için kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanmaya başladı. Merkez'da bin 100 konut, Bodrum'da 150 konut, Fethiye'de 53 konut sahibini bulacak. Birçok kişi arama motorlarında "Muğla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte TOKİ Muğla kura çekilişi canlı izle ekranı...

TOKİ MUĞLA KURASI CANLI İZLENİR Mİ?

TOKİ Muğla kura çekilişi, kurumun Youtube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura çekimini aşağıdaki link üzerinden yeniden izleyebilirsiniz.

TOKİ MUĞLA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MUĞLA TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Muğla kura sonuçları, kura çekilişinin sona ermesinin ardından sonuçlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

toki maltepe

TOKİ MUĞLA KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

TOKİ MUĞLA KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler