FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yapmayan ücret ödeyecek! Toplu taşımadan ücretsiz faydalanmak için buna dikkat! İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır?

Toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na az bir zaman kala gündem oldu. Ulaşım İstanbul’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz yolculuk yapılabilmesi için İstanbulkart’ların kişiselleştirilmesi gerektiği duyuruldu. Bu işlemi gerçekleştirmeyenler ücretsiz seyahat edemeyecekler.

Yapmayan ücret ödeyecek! Toplu taşımadan ücretsiz faydalanmak için buna dikkat! İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda otobüs, metro gibi toplu taşımalardan faydalanabilmek için İstanbulkart’ların kişiselleştirilmesi gerektiği duyuruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz ulaşımdan faydalanmak için İstanbulkart'ını kişiselleştirmeyi unutma.
Resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkı başta olmak üzere birçok olanak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ta.’ denildi.

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME NASIL YAPILIR?

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi, ‘https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/’ adresi üzerinden yapılabiliyor.
İstanbulkart’ınızı kişiselleştirmek linkte açılan bilgileri doldurarak Kaydet butonuna tıklamanız gerekiyor.

istanbul-kart

Girilmesi gereken bilgiler arasında T.C. Kimlik Numarası, ad, soyad, doğum tarihi ve kart numarası da bulunuyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler