FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafik cezası yapılandırma 2023 geldi mi? Trafik cezası yapılandırma ne zaman başlıyor, nasıl olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Trafik cezası yapılandırma ile ilgili beklenen açıklamada Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Birçok kişi internette "Trafik cezası yapılandırma 2023 geldi mi? Trafik cezası yapılandırma ne zaman başlıyor, nasıl olacak?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Yapılan açıklamaya göre yaklaşık 2 buçuk milyon sürücünün ceza puanı silinecek ve 10 bin vatandaşa ehliyeti geri iade edilecek. İşte detaylar...

Trafik cezası yapılandırma 2023 geldi mi? Trafik cezası yapılandırma ne zaman başlıyor, nasıl olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketinin detayları dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aktarıldı. Bu kapsamda "Trafik cezası yapılandırma 2023 geldi mi? Trafik cezası yapılandırma ne zaman başlıyor, nasıl olacak?" gibi soruların yanıtları da merak ediliyor. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

TRAFİK CEZASI YAPILANDIRMA 2023 GELDİ Mİ?

Hükümet, Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için düğmeye bastı. 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçları bu kapsamda yapılandırılabilecek.

Trafik cezası yapılandırma

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin bugünkü toplantısında ana gündem, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi oldu. Borç yapılandırma paketinin ayrıntıları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptğı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin kara yolu altyapısını bölünmüş yollar, köprüler ve tünellerle hızlı, konforlu güvenli yolculuğa uygun hale getirdik. Ölümlü trafik kazalarında neredeyse yarı yarıya azalma sağladık. Bireysel ve ticari kara yolu kullanımındaki artış, kural ihlalleri sebebiyle sürücülerimizin ceza puanında ciddi yükselmelere sebebiyet verdi. Yapacağımız düzenlemeyle sürücülerimizin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerinden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz.Yaklaşık 2,5 milyon sürücümüzün ceza puanının silinmesi ve 10 bine yakın ehliyetin iade edilmesiyle ilgili sürecin hayırlı olmasını diliyorum."

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler