FİNANS

TÜSİAD'dan liderlere 'terör' çağrısı

TÜSİAD, Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, siyasi liderlere çağrıda bulundu.

TÜSİAD'dan liderlere 'terör' çağrısı

TÜSİAD'ın açıklamasında, tüm siyasi parti liderleri ve sivil toplum örgütlerinin terör ve şiddete karşı kenetlenmesi istendi.

TÜSİAD'ın Gaziantep'teki terör saldırısını kınadığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

''Siyasi parti liderlerinin bugün Gaziantep'te sergileyecekleri ortak irade, söylem ve tutumun, şiddet üzerinden Türkiye'nin istikrarına, farklılıklarıyla beraber milletimizin varlığına ve demokratik değerlerine yönelik oyunu bozacağına inanıyoruz. Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısını kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

"Geçtiğimiz hafta yaptığımız çağrıyı yineleyerek, tüm siyasi parti liderlerimizi ve tüm sorumluluk sahibi sivil toplum örgütlerimizi sağduyuyla teröre ve şiddete karşı kenetlenmeye davet ediyoruz."

"Süregelen şiddet, Türkiye'nin istikrarına, farklılıklarıyla beraber milletimizin varlığına ve demokratik değerlerine yöneliktir. Siyasi parti liderlerinin bugün Gaziantep'te sergileyecekleri ortak irade, söylem ve tutumun bu oyunu bozacağına inanıyoruz."

"Türkiye bu ortak iradeyi geliştirebildiği ölçüde, toplumsal uzlaşma arayışından vazgeçmeden, özgürlükleri güvence altına alan bir hukuk devleti olarak demokrasisini ve istikrarını güçlendirecektir.''

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler