FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UNFI coin neden yükseliyor? UNFI coin kaç dolar/TL oldu?

UNFI coin neden yükseliyor? sorusunun cevabı ile 8 Haziran 2022 Çarşamba günü UNFI coin'in dolar ve TL bazındaki son durumu merak edildi. Çok sayıda kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Token 1 gün içerisinde yükseldi ve en yüksek 41,794 dolar seviyesini gördü. Peki UNFI coin neden yükseliyor? İşte detaylar...

UNFI coin neden yükseliyor? UNFI coin kaç dolar/TL oldu?

UNFI coin değerinin yükselmesi kripto para piyasasını yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edildi. 1 gün içinde en düşük 3,218 dolar seviyesinden işlem gören UNFI coin 41,794 dolara yükseldi. Peki UNFI coin neden yükseliyor? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

UNFI COİN NEDEN YÜKSELİYOR?

UNFI coin 1 gün içerisinde yüzde 1000 üzerinde değer kazandı.

UNGI coin'in yükselmesinin Unifi Protocol DAO’da büyük bir güncelleme için onay verilmesi ile birlikte olduğu öngörülüyor.

UNFI coin 7 Haziran Salı günü akşam saatlerinde 40 dolar seviyesini aşsa da an itibariyle 10 dolar üzerinde direnç uygulamaya çalışıyor.

UNFI COİN KAÇ DOLAR?

Unifi Protocol DAO’da token'ı UNFI COİN an itibariyle 10 doların üzerinde işlem görüyor.

UNFI COİN KAÇ KAÇ TL?

Unfi coin'in TL cinsinden karşılığı ise 170 TL'nin hemen üstü olarak hesaplanıyor.

UNFI COİN HAKKINDA

UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol’ün yönetim token’ıdır.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler