FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VGM burs başvuruları ne zaman başlıyor 2022-2023? VGM bursları ne kadar, kaç TL? Merakla beklenen tarihler açıklandı!

VGM burs başvurusu ile beklenen açıklama yapıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü 2022– 2023 eğitim yılı VGM burs başvuru tarihleri konusunda yazılı açıklama yayımladı. Bilindiği üzere 2022 – 2023 eğitim yılı burs/eğitim yardımı başvuruları kurumun internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, VGM burs başvuruları ne zaman yapılacak? VGM bursları ne kadar, kaç TL? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

VGM burs başvuruları ne zaman başlıyor 2022-2023? VGM bursları ne kadar, kaç TL? Merakla beklenen tarihler açıklandı!

VGM ( Vakıflar Genel Müdürlüğü) burs başvuru tarihleri kurumun internet sitesinden yapılan yazılı açıklama ile belli oldu. Ortaöğrenim, Yükseköğrenim, Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursları için başvuru alımı farklı tarihlerde yapılacak. Peki VGM burs başvuruları ne zaman yapılacak? VGM bursları ne kadar, kaç TL? İşte konuya ilişkin detaylar ve VGM burs başvuru tarihleri...

VGM BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

VGM, eğitimini Türkiye'de sürdüren öğrenciler için karşılıksız burs yardımında bulunuyor.

VGM burs başvuruları ne zaman yapılacak? VGM bursları ne kadar, kaç TL? İşte başvuru tarihleri!

VGM Ortaöğrenim Bursu başvuruları 7 Kasım 2022– 20 Kasım 2022 tarihi arasında alınacak. VGM Yükseköğrenim Bursu: 21 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022, VGM Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursu: 21 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

VGM BURSU NE KADAR, KAÇ TL?

VGM burs ücreti henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimiz yıl ortaöğrenim öğrencilerine aylık 200 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 650,00 TL, Türkiye'deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 650,00TL burs veriliyordu.

VGM burs başvuruları ne zaman yapılacak? VGM bursları ne kadar, kaç TL? İşte başvuru tarihleri!

Yükseköğrenim bursu ön lisans ya da lisans programı öğrencilerine bir eğitim yılında 8 ay (Ekim-Mayıs), ortaöğrenim bursu ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine bir eğitim yılında 9 ay (Ekim-Haziran) süre ile verilir.

Gelişmeler www.vgm.gov.tr adresinden takip edilecek.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler