FİNANS

Vodafone, genç yeteneklere kapılarını açıyor!

Vodafone Türkiye, üniversite öğrencilerine staj ve mezunlara iş imkanı tanıyan “Vodafone Discover All Stars” programı için başvurular 10 Nisan’a kadar sürüyor.

Vodafone, genç yeteneklere kapılarını açıyor!

Üniversite öğrencilerine Vodafone’da iş deneyimi yaşayarak potansiyellerini keşfetme ve yeni mezunlara da kariyerlerine başlangıç yapma olanağı sunan Vodafone Discover All Stars programına başvurular alınmaya başlandı.

Discover All Stars programı kapsamında Vodafone, Genç Yetenek ve Yeni Mezun programlarını hayata geçiriyor. 10 Nisan’a kadar sürecek olan başvuru sürecinin ardından gerçekleştirilecek detaylı seçme sürecini başarıyla tamamlayıp Vodafone Discover All Stars Genç Yetenek Programı’na katılmaya hak kazanan öğrenciler Vodafone bünyesinde farklı bir staj tecrübesi yaşayacak. Vodafone Discover All Stars Yeni Mezun Programı’na kabul edilen gençler ise kariyerlerine Vodafone’da parlak bir başlangıç yapacaklar.

Vodafone Discover All Stars Genç Yetenek Programı

Bu yıl 4. kez düzenlenen Vodafone Discover All Stars Genç Yetenek Programı’na başvurular 10 Nisan’a kadar sürecek. Adaylarda üniversite 3. sınıf öğrencisi olma, akademik başarı, sosyal girişkenlik ve çok iyi derecede İngilizce bilme şartları aranıyor. Seçme ve yerleştirme sürecinden başarıyla geçen öğrenciler, Temmuz-Eylül döneminde Vodafone Türkiye bünyesinde farklı projelerde aktif olarak görev alacak. 3 aylık programın bitiminde yapılacak final yarışmasında birinciliği kazanan Genç Yetenek takımı, Vodafone’un faaliyet gösterdiği diğer ülkelerden birinde staj yapma şansını yakalayacak.

Program kapsamında, adayların üzerinde çalışacağı projelerin belirlenmesinin ve adaylarda aranacak yetkinliklerin netleşmesinin ardından başvurular özgeçmiş ve başvuru sırasında yöneltilen yetkinlik bazlı sorulara verilen yanıtlar üzerinden eleniyor. Olumlu değerlendirilen adaylar kişilik envanteri, analitik düşünme, sayısal beceri, durumsal karar alma gibi çeşitli testlere katılıyor. Testlerde başarılı olan adaylar yüz yüze mülakatlar ile yakından tanınıyor ve bir sonraki aşamaya katılmaya hak kazananlar Değerlendirme Merkezi’ne davet ediliyor. Burada grup tartışması ve bireysel sunumlarıyla kendilerini gösteren adaylar arasından seçilen başarılı adaylar son aşama olarak yöneticileri ile gerçekleştirilecek yetkinlik bazlı mülakata katılıyor.

Yurtdışında Benzersiz Staj ve Kariyer İmkanı

Seçim sürecinin ardından programa katılmaya hak kazanan Genç Yetenekler, kapsamlı bir oryantasyon süreciyle Vodafone’a adım atıyor. Program bitimine bir ay kala Final Yarışması için belirlenen konu adaylarla paylaşılıyor. Genç Yetenekler, Eylül başında düzenlenen yarışma kapsamında, Vodafone Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinden oluşan jüriye çalışmalarını sergileme imkânı elde ediyor.

Dereceye giren katılımcılara çeşitli ödüllerin verildiği yarışmada, birinci olanlar bir sonraki yaz döneminde yurtdışı staj olanağı elde ediyor. Bugüne kadar yarışmayı kazanan Genç Yetenekler Vodafone Hollanda, Vodafone İtalya ve Vodafone İngiltere’de staj yapma imkanı yakaladılar.

Vodafone Discover All Stars Yeni Mezun Programı

Vodafone Discover All Stars Yeni Mezun programı, organizasyonun mevcut ve ileride ortaya çıkabilecek ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve uzun vadede liderlik rollerini şirket içinden yükselen çalışanlar ile doldurabilmek için yüksek potansiyele sahip gençleri Vodafone’a çekmek amacı ile gerçekleştirilmektedir. “Vodafone Discover All Stars Yeni Mezun Programı”, üniversitelerin lisans veya lisansüstü programlarından yeni mezun olan veya maksimum 1 yıl iş tecrübesine sahip gençlere kariyerlerine etkili bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Programa katılmaya hak kazanan genç mezunlar telekomünikasyon sektörünün dünya devi şirketi Vodafone'da dünya standartlarında bir kariyerin kapılarını açma fırsatını yakalayacaklar. Program katılımcıları Vodafone liderlik ekibi ve yöneticilerinin tecrübelerinden faydalanma imkânı elde ederken; çeşitli kişisel gelişim ve teknik eğitimlerin yanı sıra, bir sosyal sorumluluk projesine de katılabilecek. İlk bir yıl içerisinde şirketin çeşitli fonksiyonlarına ilişkin gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ile gezilerle vizyonlarını genişletme ve liderlik becerilerini artırma imkânına sahip olacaklar.

25 yaş sınırı ve çok iyi derecede İngilizce şartı bulunan programa başvurular 10 Nisan 2011 tarihine kadar www.kariyer.net üzerinden kabul edilecek. Seçme ve yerleştirme süreci 31 Mayıs 2011 tarihinde tamamlanacak olan programa başvuracak adaylarda aranan ortak yetkinlikler: analitik düşünceye sahip ve öğrenmeye açık olmak, her zaman daha iyisi için çaba göstermek, iyi bir ekip oyuncusu olmak, yenilikçi ve yaratıcı olmak. Bunların yanı sıra bütün adayların yalınlık, hızlılık ve güvene dayalı çalışma prensiplerini benimseyen Vodafone kültürüne uyum sağlayacak kişiler olması aranılan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler