FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni zam yolda! Vatandaş dayanamayıp isyan etti: 'Karın bile doyurmuyor evde yaparım daha iyi'

Artan susam, pekmez ve un fiyatlarının ardından simit fiyatları gündem olmaya devam ediyor. Türkiye'de en fazla insanın yaşadığı İstanbul'da simit 5 TL'den satılıyor. Bazı ilçelerde ise simit fiyatı 10 TL'ye kadar çıkıyor. Simit fiyatlarına yeni zam yolda! Vatandaş ise bu duruma tepki gösterdi.

Yeni zam yolda! Vatandaş dayanamayıp isyan etti: 'Karın bile doyurmuyor evde yaparım daha iyi'

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi simit yine zamlanıyor! Hem satıcı hem alıcı şu anki fiyatlardan memnun değil! İstanbul'da 5 TL'ye satılan 100 gramlık simit için İstanbul Un-İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından zam talebinde bulunuldu. Vatandaş 5 TL'yi bile pahalı bulurken simit için yeni fiyatı duyanlar isyan etti.

thumbs_b2_357e3fcfd0d70949f2521580bb02f25f

"5 TL'YE SATILMASI KURTARMIYOR"

Üreticiler girdi fiyatlarının her dakika arttığından şikayet ederken simidin 5 TL'ye satılmasının kendilerini kurtarmadığını ifade etti. Üreticiler susamın fiyatının beş kat arttığını ifade etti.

8 TL TALEBİ

TV100'ün haberine göre İstanbul Un-İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası, simidin, açmanın ve poğaçanın eski kar marjlarına gelmesi için 8 TL'ye satılması talebinde bulundu.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Simide zam talebiyle ilgili bir vatandaş, "Asla yemem, karın da doyurmuyor. Sıcak sıcak evde yaparım daha iyi" diyerek zammı eleştirdi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler