FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Can Güçtekin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yusuf Can Güçtekin Şanlıurfa'nın merkezinde dünyaya geldi. 1989 yılında doğan Güçtekin, küçükken mutfak ve restoran alanına ilgi duydu. Zaman içerisinde bu ilgisinin üzerine düştü ve Türkiye genelinde adından söz ettirmeyi başardı.

Yusuf Can Güçtekin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ünlü iş adamı pandemi konusunda birtakım görüşler öne sürdü. Pandemi zamanında kapanmak zorunda kalan pek çok işletmenin pandemi sonrasında nasıl toparlandığı ile ilgili konuşan Yusuf Can Güçtekin, "Çamlıca'da yeni açtığım şubem pandemi sırasında zor zamanlardan geçti. Dükkanımızı hiç açamadığımız pek çok gün oldu. Dükkanımızın açık kaldığı zamanlarda ise sandalye ve masalarımızı kaldırarak paket servis vermek durumunda kaldık. Ona rağmen müşterilerimiz bizi bırakmadı. Kalitemizden ve fiyatlarımızdan asla ödün vermedik. " dedi.

İş adamı Yusuf Can Güçtekin pandemi sonrası iş bulmaya çalışanlar kadar iş verenlerin de bu durumdan etkilendiğini öne sürdü. İş arayan insanların aradığı kriterler ile iş verenlerin aradığı kriterlerin çoğu zaman birbirine uyduğunu düşünen Güçtekin: "Pandemi bireylerin hayatları üzerinde oldukça fazla etki gösterdi. Gerek iş konusunda gerek sosyal yaşam konusunda gerekse de eğitimde pandemi sayesinde yeni kurallara alışır olduk. Örneğin, pandeminin hayatımıza kazandırdığı evden çalışma modeli sayesinde pek çok iş yeri çalışanlarını bir çatı altında toplamaktan ziyade uzaktan iş planlamaya başladı. Bu durumun olumsuz yanlarından ziyade olumlu yanları da oldukça fazla. İnsanlar özellikle metropol şehirlerde saatlerce yol gitmek zorunda kalmadan evden rahat bir şekilde çalışabiliyor." dedi.

Yusuf Can Güçtekin tarafından sarf edilen cümlelere göre pandemi sayesinde çalışma koşullarında bazı değişiklikler oldu. Güçtekin, "Pandemi sonrası bizim sektörden pek çok personel işi bırakmak zorunda kaldı ve yeni açtığımız Çamlıca şubesinde bunun zorluğunu çok gördük. ‘Tekrar kapanma olursa’ düşünceleri sektörü oldukça zedelese de bünyemizdeki çalışanlarımız ile el ele verdik ve bu zorlu süreci başarı ile atlattık. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Ben siz değerli misafirlerimize hizmet etmeyi çok seviyorum. Esen ile kalın" ifadelerini kullandı.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler