FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ziraat Bankası kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü? TOKİ kampanyası Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları hesaplama

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları için araştırmalar hız kazandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası"na ilişkin detayları, çarşamba günü saat 10.00’da Ankara’da düzenlenecek ortak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Peki, Ziraat Bankası kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü?

Ziraat Bankası kredi faiz oranı ne kadar, düştü mü? TOKİ kampanyası Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları hesaplama

Kredi faiz oranları yoğun ilgi görüyor. Ziraat Bankası kredi faiz oranları için araştırmalar hız kazandı. TOKİ Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyasının detayları bugün belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Muğla'da konut almak isteyen vatandaşların, son bir yıl buralarda ikamet etmiş olması şartı aranacak. İşte kredi faiz oranları hakkında yapılan açıklama...

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi.

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden kolayca yapılabiliyor.
Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz.
KONUT KREDİSİ HESAPLAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

konut-kredisi

KAMPANYANIN DETAYLARI

Bakan Nebati, "Sağlanacak finansman İstanbul'da en çok 5 milyon lira, 2. Bölge illerinde en çok 3 milyon lira, 3. Bölge illerinde en çok 2 milyon liradır. Asgari peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlenirken, azami 15 sene vadeyle sağlanacak finansman da faiz/kar payı oranı yüzde 0,69’dan başlayacak. Yeni Evim Programı'ndan yararlanacakların halihazırda bir konutunun olmaması ve son bir yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olması gerekiyor." dedi.
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Muğla'da konut almak isteyen vatandaşların, son bir yıl buralarda ikamet etmiş olması şartı aranacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler