FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CROWN DELUXE'te yüzde 15 indirim fırsatı

Babacan Yapı, Crown Deluxe projesinin ikinci etabında yüzde 15 indirim fırsatı ile satışa çıktı.

CROWN DELUXE'te yüzde 15 indirim fırsatı

Babacan Yapı, Crown serilerinden biri olan ve Bahçeşehir bölgesinde inşa ettiği CROWN DELUXE’un ikinci etabında yer alan ultra lüks dairelerin satışına başladı. Yüzde 15 indirim fırsatı ile satışa sunulan daireler arasında ultra lüks daireler de bulunuyor. Bölgenin en geniş teraslı lüks dairelerin metrekare satış fiyatları ise; 1.850 TL ile 2.400 TL arasında değişiyor. Teraslı dairelerin en önemli özelliği ise adaya 30 dönüm büyüklüğünde yapılması planlanan yapay denize cepheli olacak olması. Ev sahibi olmak isteyen herkes; ikinci etapta yer alan dairelerde geçerli olacak yüzde 15’lik ve yüzde 80’ni tamamlanan birinci etaptaki dairelerde geçerli olacak yüzde 10’luk özel indirimlerden 01-30 Eylül 2012 tarihleri arasında faydalanabilecek.

Bankaların Güvencesi 0 Peşinatlı, 120 Ay Vadeli Satışlar
Babacan Yapı, ev sahibi olmanın zor olmadığını yaptığı indirimlerin yanı sıra uygun ve esnek ödeme şartlarıyla da gösteriyor. Bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla alıcının kendi ödeme şartlarını kendilerinin belirlemesine de ayrıca fırsat sunuyor. Banka güvencesi altında 0 peşinat ve 120 aya kadar varan ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmanız artık mümkün…


Crown Delux’te size özel yüzde 50 pirim ve ödeme fırsatları
Crown Deluxe’te ev sahibi olmak isteyenlere bir değil birkaç farklı ödeme seçeneği ile yardımcı olunuyor.

İsterseniz; satış fiyatını “0 peşinat ve 0,69 faiz oranı ile 24 aya” bölerek ödeyebilirsiniz.

İsterseniz; satış fiyatı üzerinden “yüzde 25 peşinat ile 24 ay BYF (Babacan Yapı bünyesinde yer alan finans ödeme sistemi ile) 0,69 faiz” ile taksitlendirebilirsiniz.

İsterseniz; satış fiyatının “yüzde 25 peşinat kısmını hemen, yüzde 75’lik kısmını banka kredisi ve +yüzde 2’lik İndirim fırsatından” faydalanabilirsiniz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler