FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Altun" bölgesinde titanyum çatı!

Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat’ın Üsküdar Altunizade’de hayata geçirdiği Şehrizar Konakları, titanyum-çinko çatı kaplamaları ile dikkat çekiyor

"Altun" bölgesinde titanyum çatı!

İstanbul’un en önemli kavşak noktalarından Üsküdar Altunizade’de TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat’ın inşa ettiği Şehrizar Konakları, titanyum-çinko çatı sistemi, thermowood işleminden geçirilen ahşap dış cephe kaplamaları, traverten doğal taş uygulamaları, ve manolya, süs kirazı, gülibrişim, oya ağacı, süs elması, sarı salkım, akağaç, huş, katalpa ve erguvan gibi İstanbul bitkileri kullanılarak hazırlanan peyzajı ile farklılık yaratmakta.

2013 başında teslim
38 blokta 208 lüks dairenin planlandığı, yaklaşık 50 dönüm arazide 108 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede kaba inşaat tamamlanmış durumda. 2013 yılı başlarında tamamlanması planlanan projede daireler 180 ilâ 626 metrekare arasında değişiyor. Ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar’ın ortak eseri olan projede fiyatlar ise KDV dahil 1 milyon 950 bin ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

[**

**](http://emlakrotasi.com/index.php/haber/item/702-ba%C4%9Fdat-caddesi%E2%80%99nde-ege-havas%C4%B1-esiyor.html)

Express


En Çok Aranan Haberler