FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Ulukartal Finans Tarafından Hazırlanan Haftalık Altın Fiyatları Raporu

**

Altın fiyatlarında geçtiğimiz haftaya başlangıç 994 dolar seviyelerinden oldu.

Hafta boyunca önce satış sonrasında alış hareketleri yaşanan kotasyonda hareket bandı 985 - 1010 aralığı oldu. Haftanın ilk işlem gününde yaşanan satışlarla 986 dolar seviyelerine gerileme yaşandı.

Salı günü satışların devam etmesiyle aşağıda haftanın en düşük seviyesi olan 985 dolar seviyeleri test edildi. Çarşamba günü alış hareketlerinin yaşanmasıyla yukarıda haftanın en yüksek seviyesi olan 1010dolar seviyeleri test edildi. Perşembe günü satışlar tekrarlanırken 998dolar seviyelerine gerileyen kotasyonda Cuma günü 987dolar seviyelerine geriledi. Hafta kapanışını 1003 dolar seviyelerinden gerçekleştiren kotasyonda önümüzdeki hafta satış hareketleri devam edebilir.

Yukarı yönlü hareketlerde ilk direnç seviyeler 1014dolar seviyeleri olurken bu seviyelerin kırılması durumunda bir sonraki direnç seviyeler 1024 dolar seviyeleri olacaktır.

Olası satış hareketlerinin görülmesi durumunda ise aşağıda ilk destek seviyeler 999 dolar seviyeleri olurken bu seviyelerin kırılması durumunda 988 dolar seviyeleri bir sonraki destek seviyeleri olarak karşımıza çıkabilir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler