FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu

**

Yükseliş trendinin devam ettiği piyasada alımların sınırlı da olsa hız kestiğini gözlemledik.

Nitekim gün içinde 1010,30-1109,40 ons/dolar seviyeleri arasında hareket gözlenen piyasada altın fiyatları yaklaşık %0,08 oranında değer kazandı. Bugün, açıklanacak önemli bir datanın olmamasına bağlı olarak teknik hareketlerin etkili olması beklenmelidir. Teknik olarak, günlük ve haftalık göstergelerinde al sinyallerinin devam ettiğini gözlemliyoruz.

Göstergelerdeki sinyallerin birbirini desteklemesine bağlı olarak piyasada yükseliş eğiliminin korunması beklenmelidir. İşlem hacminin ise günlük bazda bir önceki güne göre düşük kaldığını ve alımları desteklemediğini gözlemledik. Sinyallerin alımları desteklemesine rağmen piyasaya katılımın alımlarda zayıflamasına bağlı olarak temkinli seyrin korunması beklenmelidir.

Kısa vadede ise işlem hacminin alımlarda zayıflamasına bağlı olarak 1116,70 ons/dolar direnci aşılmadıkça kısa vadeli kar satışlarının etkili olması beklenmelidir. Gün içinde destek direnç seviyeleri yakından takip edilmeli ve pozisyona girilmeden önce bu seviyeler dikkate alınmalıdır.

Gün içinde ise 1089,40 ve 1093,50 ons/dolar seviyeleri destek noktaları olarak belirirken olası yükselişlerde 1116,70 ve 1128,90 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler