FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

**

Makro Ekonomik Görünüm: Doların sert değerlenmesi altının değerini de aşağı çekti. Nitekim günün genelinde 1167 dolar-1192,35 dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,9 oranında değer kaybetti. Bugün, Almanya nisan ayı PMI hizmet endeksinin yanı sıra ABD nisan ayı ISM imalat dışı endeks rakamının yanı sıra Fed yetkililerinden gelecek olan açıklamalar piyasada yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede bekle, orta vadede ise al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda yükseldiğini gözlemliyoruz. Piyasaya katılımın güçlü olmasına rağmen sinyallerin farklı olmasına bağlı olarak temkinli hareketin etkili olması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller bekle, işlem hacmi ise güçlü konumdadır. Altında makro görünüme geri çekilme beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1163,2 dolar ve 1152,75 dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1180 dolar ve 1190,65 dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler