FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Makro Ekonomik Görünüm: Piyasalarda endişelerin azalmasına bağlı olarak altında yükselişin hız kestiğini gözlemledik. Günün genelinde 1242,71-1254,77 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık yüzde0,25 oranında değer kaybetti. Bugün, Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ve sonrasında yapılacak açıklamalar ile ikinci çeyrek Euro Bölgesi büyüme rakamının yanı sıra ABD temmuz ayı bekleyen konut satışları piyasada yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede bekle, orta vadede ise al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda düşük kaldığını gözlemliyoruz. Hem piyasaya katılımın zayıf olması hem de sinyallerin farklı olmasına bağlı olarak temkinli hareketin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller bekle, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. 1240 ons/dolar destek seviyesinin üzerinde tutunması durumunda kısa vadeli tepki alımlarının etkili olması beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1226,50 ve 1238,40 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1250,30 ve 1226,20 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir."

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler