FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu

**

Makro Ekonomik Görünüm: Fed’in faizleri sabit tutmasına rağmen devlet tahvili alımlarına yeniden başlaması piyasada risk algılamasını değiştirirken altın yeni bir rekor kırdı. Günün genelinde 1346,89-1393,60 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık %3,30 oranında değer kazandı. Bugün, Euro Bölgesi eylül ayı perakende satışların yanı sıra ABD ekim ayı tarım dışı istihdam rakamı ve işsizlik oranı piyasada yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa ve orta vadede al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda yükseldiğini gözlemliyoruz. Hem piyasaya katılımın güçlü olması hem de sinyallerin al olmasına bağlı olarak yukarı trendin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller al, işlem hacmi ise güçlü konumdadır. 1380 ons/dolar seviyesinin üzerinde tutunması durumunda kısa vadeli tepki alımlarının etkili olması beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1370 ve 1380 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1405,10 ve 1409,20 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler