FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

**

Makro Ekonomik Görünüm: Doların değer kaybetmesinin yanı sıra tepki alımlarına bağlı olarak altına talebin arttığını gözlemledik. Günün genelinde 1384,16-1410,33 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık %0,80 oranında değer kazandı. Bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın kasım ayı aylık raporu piyasada yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa ve orta vadede al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda düşük kaldığını gözlemliyoruz. Sinyallerin al olmasına rağmen piyasaya katılımın düşük kalmasına bağlı olarak temkinli hareketin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller al, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. 1410 ons/dolar direnç seviyesinin aşılamaması durumunda kısa vadeli kar satışlarının etkili olması beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1384,40 ve 1391,70 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1417,10 ve 1424,40 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler