FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle "iş" görülmedi!

**Denizaşırı ülkelere seyahatler, mükemmel plajlarda yudumlanan içkiler ve 20 bin dolar maaş...

**

Altı ay boyunca denizaşırı ülkelere seyahat etmek, egzotik ülkelerin mükemmel plajlarında farklı kokteyller yudumlamak ve bütün bunlar için para almak!

Online bir yarışma sayesinde rüyalarınızı süsleyecek bu "iş" gerçek oluyor.

"İrlanda'nın en iyi işi" yarışmasının galibi olacak kişi, dünyanın dört bir yanında düğün ve balayı için en mükemmel noktaları araştıracak ve 20 bin doların üzerinde para kazanacak.

Yarışma İrlanda'da düzenleniyor olsa da, kazanan kişi ve sevgilisi, Maldivler'den Zanzibar'a kadar tüm dünyayı gezebilecek ve deneyimlerini aktaracak. Herbir yolculuğun üç-dört hafta sürmesi bekleniyor.

Runaway Bride And Groom şirketinin düzenlediği yarışma İrlanda temelli olsa da, katılanların İrlanda'da yaşaması gerekmiyor.

Ancak adaylar 18 yaşın üzerinde olmalı ve kendilerini tanıtan 80 saniyelik bir videoyu YouTube'a yüklemeliler. Aynı zamanda İrlanda'da en beğendikleri yer hakkında da 200 kelimelik bir makale yazmaları gerekmekte.

Kazanan kişi, The Irish Times'ın gezi bölümünde yazılarını yayınlayacak.

Katılım tarihinin 31 Mart olduğu yarışma, dünyayı dolaşmaları için insanlara önerilen ilk iş değil.

Geçtiğimiz yıl bir İngiliz benzer bir yarışmayı kazanarak 6 ay boyunca Avustralya'da bir adada yaşamış, balıkları besleyip, yaşadıklarını bir internet günlüğünde paylaşmış ve 100 bin dolar para kazanmıştı.

Kaliforniya, Amerika'da da bir şarap evinin düzenlediği yarışmanın galibi Hardy Wallace, şarap içip izlenimlerini sosyal paylaşım sitelerine taşımış, karşılığında da 60 bin dolar almıştı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler