FİNANS

Kapat

DÜZELTME - "Finans ve para piyasalarının yöneticileri Eskişehir'de buluşacak" başlıklı haberimizin son paragrafında yer alan "HSBC Genel Müdürü Nilgün Ş. Ata" ibaresi, kaynağından "HSBC Portföy Yönetimi AŞ Genel Müdür Vekili Nilgün Ş. Ata" olarak düzeltil

Finans ve para piyasalarının üst düzey yöneticileri, Eskişehir Sanayi Odasında düzenlenecek etkinlikte genç sanayicilerle bir araya gelecek

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

ESKİŞEHİR (AA) - Finans ve para piyasalarının üst düzey yöneticilerinin, Eskişehir Sanayi Odasında (ESO) genç sanayicilerle bir araya geleceği bildirildi.

ESO'dan yapılan yazılı açıklamada, yatırım yapmak ve kazanç sağlamak amacıyla "nakit para, döviz, altın, tahvil, hisse senedi, mevduat ve bono" gibi yatırım araçlarını kapsayan portföy yönetiminin sanayiciye katkılarının Odada yarın düzenlenecek etkinlikte değerlendirileceği kaydedildi.

Açıklamada, etkinliğe TEB Portföy Yönetimi Genel Müdürü Selim Yazıcı, Halk Portföy Genel Müdürü Alim Telci, Ak Portföy Genel Müdürü A. Ali Ersarı, HSBC Portföy Yönetimi AŞ Genel Müdür Vekili Nilgün Ş. Ata, Albaraka Portföy Genel Müdür Yardımcısı Avşar R. Sungurlu, Alternatif Yatırım Fonları Müdürü Selim Kocaoğlu, Gedik Portföy Genel Müdürü Halim Çun ve sektörün diğer önemli isimlerinin katılacağı ifade edildi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat