FİNANS

Kapat

Goldman Sachs: Çin piyasasında işlerimizi geliştiriyoruz

Goldman Sachs Grubu Genel Müdürü David Salomon, Çin piyasasının Goldman Sachs için "dev fırsatlar" sunduğunu; fırsatları değerlendirip, bu piyasadaki işleri geliştirmeye odaklanmayı sürdüreceklerini söyledi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

İstanbul, 21 Haziran (DHA) - Goldman Sachs Grubu Genel Müdürü David Salomon, Çin piyasasının Goldman Sachs için "dev fırsatlar" sunduğunu; fırsatları değerlendirip, bu piyasadaki işleri geliştirmeye odaklanmayı sürdüreceklerini söyledi.
David Salomon, Beijing'de katıldığı bir etkinlikte, Çin'de lider kadrosunun verdiği mesajların son derece açık olduğunu, Çin'in piyasayı daha fazla dışa açmak istediğini vurguladı.
Salomon, Çin'de piyasanın dışa açılması, hem ülkenin kendisine hem de yabancı işletmelere fırsatlar sunmaktadır diyerek, Çin'in finans pazarının dışa açılmayı genişleteceğine inandığını söyledi ve bu nedenle Goldman Sachs olarak bu ülkedeki yatırımlarını sürdürdüklerinin altını çizdi.
David Salomon, ABD-Çin ilişkilerinin günümüzde dünyada en önemli ikili ilişkilerden olduğunu da belirterek, "Ticaret savaşı, iki tarafa da fayda getirmeyecek, yapıcı bir çözüm paketi aranması iki tarafın çıkarlarına uygundur" diye ekledi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat