FİNANS

Kapat

Gürcistan Büyükelçiliğinden ATO'ya ziyaret

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: - "Türkiye Gürcistan'la yıllık 1,5 milyar dolar ticaret hacmine sahip. Bu rakamı en kısa zamanda yukarılara taşımamız lazım"

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin Gürcistan'la 1,5 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip olduğunu belirterek, bu rakamın yukarı taşınması gerektiğini ifade etti.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürcistan'ın Ankara Büyükelçisi George Janjgava, Baran'ı ziyaret etti.

Görüşmede, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye'nin üçlü olarak önemli çalışmalar yaptığını belirten Baran, "İhracatta 1,3 milyar dolar, ithalatta ise 233 milyon dolarla Türkiye Gürcistan'la yıllık 1,5 milyar dolar ticaret hacmine sahip. Bu rakamı en kısa zamanda yukarılara taşımamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, Gürcü vatandaşları sağlık turizmi için Ankara'ya beklediklerini vurguladı.

Ziyarette Büyükelçi Janjgava'ya, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ekinci ile Büyükelçilik Müsteşarı Diana Malazonia eşlik etti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat