FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halka arz

Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Halka Arzı, 8-9 Haziran 2006 tarihlerinde C Menkul Değerler A.Ş.'nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile gerçekleşecek.

SPK, Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ninhalka arz edilmek üzere ihraç edilecek hisselerini bazı şartlarla kayda aldığını açıklamıştı. Armada Bilgisayar, 17 Nisan 2006 tarihinde İMKB'de işlem görmek için başvuruda bulunmuştu.

Şirketin mevcut sermayesinin 675.000 YTL'den 10.000.000 YTL'ye çıkarılmasında artırılan sermayenin mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamıyla kısıtlanması sureti ile bedelli arttırılacak olan 3.000.000 YTL nominal değerli B Grubu paylarının halka arzında, ek satış olmayacak.

Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşecek halka arzdafiyat 1 YTL nominal değerli pay için 3 YTL olarak belirlendi.ıkurum olarak halka arza katılacak.

Armada, halka arzın gerçekleştirildiği tarihten itibaren 180 gün süreyle pay ve pay benzeri menkul kıymet ihraç etmek suretiyle dolaşımdaki payları artırıcı işlem gerçekleştirmeyeceğini taahhüt etti.

Satış Hedefi 180 Milyon Dolar

Halka arz gelirlerinin tamamını şirket faaliyetlerinin geliştirilmesinde kullanacak olan Armada Bilgisayar'ın 2003 yılında 62,7 milyon dolar olan net satışları ortalama yıllık yüzde 45.3 seviyesinde artarak, 2004 yılında 90,9 milyon dolara,arında Intel, Cisco, Fujitsu, Linksys, 3Com, Symantec, Samsung, U.S.Robotics, Nortel, Kingston, Avaya, Symbol, Zebra, CNet, Palit, D-Link ve AMP'nin de olduğu 30'un üzerinde kendi konusunda lider markanın dağıtımını gerçekleştiriyor.

Armada Bilgisayar A.Ş

1993 yılında kurulan Armada Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. BT sektöründe bilgisayar ağ cihazları, kablolama ürünleri, çevre birimleri ile yerel üreticilere bilgisayar üretiminde kullanılan mikro işlemci, harddisk, bellek, anakartlar, görüntü kartları, hafıza birimleri, kasa, klavye, güvenlik yazılım ile BT bileşenleri üreten birçok uluslararası markanın distribütörlük, satış, pazarlama, dağıtım, lojistik ve satış sonrası hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor.

Express


En Çok Aranan Haberler