FİNANS

Kendi göbeğinizi kendiniz kesin

6 Mayıs akşamı DENGE NOKTASInı aşağıya doğru terkeden piyasamız, 43500 lere kadar gevşedi. 45000'lerden kapanış yaptık bu seans. Dolar 1.3230 daki DENGE NOKTASI işlev görmedi, orda 1.3595 lere kadar gittik ama şuan 1.3365 lerdeyiz. DENGE NOKTASI şuan 46000-46100 aralığında, nerdeyse 1000 puan uzağız.

Dolar DENGE NOKTASI 1.3300 dan geçiyor artık. Onunda 65 kuruş üstünde piyasa. Benim artık bir şey söylememe sanırım pek gerek kalmıyor. Herkez öğrendi.

DENGE NOKTAları yerine gelmediği müddetçe, piyasadan ümitkar olmak mümkün değil. Endeksde DENGE NOKTASInın üstüne, dolarda DENGE NOKTASInın altına girmediğimiz müddetçe, piyasanın sağılıklı bir yapı sergilemesi beklenmemeli.

Kendi göbeğinizi kendiniz kesin arkadaşlar, piyasa nasıl olsa kendi bildiğini okuyor, bizim kar veya zarar etmemizi umursayan kimsecikler yok. Üç kuruş zararı hazmedemeyip, olup bitinlere seyirci kalanların, öldüm bittim edebiyatını kimse dinlemez.

Kolaylıklar dilerim...

12/06/2007 14.30

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler