FİNANS

Piyasalarda gerginlik uzun sürecek

Morgan Stanley'de toparlanma süreçlerine ilişkin ihtiyatlı sözler eden yatırım bankaları korosuna katıldı.

Morgan Stanley CFO'su Colm Kelleher, UBS tarafından düzenlenen konferansta yaptığı konuşada, kredi kayıpları, varlık satışları ve müşterilere verilen kredilerin uzatılması gibi belirsizliklerin ortadan kalkmasının en azından birkaç çeyrek dönem alacağını söyledi.

Kelleher, kurumsal müşterilerle sermaye artırımı ve anlaşmayapılması konusunda sağlıklı görüşmeler yürüttüklerini ancak, buanlaşmaların yerine gelmesi için kabul edilyebilir bir piyasa ortamının gerekli olduğunu vurguladı. Kelleher, Mart ayının ardından Nisan ayında bir gelişme olduğunu ancak genel olarak iş aktivitesinin Mayıs ayında oldukça durgun olduğunu belirtti.

Toplantıda konuşan Lehman Brothers CFO'su Erin Callan'da içinde bulunulan mali çeyrek dönemin çok zor olduğu uyarısında bulundu.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler