FİNANS

Kapat

Rekabet Kurulundan 5 şeker fabrikasının satışına onay

Rekabet Kurulunca, Ilgın, Afyon, Burdur, Elbistan ve Muş şeker fabrikalarının özelleştirilmesi işlemine izin verildi

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Rekabet Kurulundan, Ilgın, Afyon, Burdur, Elbistan ve Muş şeker fabrikalarının özelleştirilmesi işlemine izin çıktı.

Konuya ilişkin kurul kararları, Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait Ilgın, Afyon, Burdur, Elbistan ve Muş şeker fabrikalarının "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi işlemleri onaylandı.

- Kurulun diğer kararları

Öte yandan, kurul tarafından Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret AŞ'nin belli orandaki Özelleştirme İdaresi Başkanlığına ait iştirak hissesinin "satış" yöntemiyle özelleştirilmesine izin verildi.

GE Oil&Gas Panafricana Holdings IB.V. ve Rosneft Oil Company arasında predix platformu tabanlı endüstriyel dijital çözümler üreten, geliştiren ve pazarlayan bir ortak girişim kurulması da onaylandı.

Bayer Aktiengesellschaft'ın Monsanto Company'i devralma sürecini tamamlamak üzere rekabet otoritelerinden gerekli izinlerin alınması için elden çıkardığı sebze tohumları ve tohum koruma ürünlerine ilişkin bazı varlıklarının tam kontrolünün BASF SE tarafından devralınmasına onay verildi.

Demak Gıda Sanayi ve Dış Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün Transmed Lebanese Holding SAL tarafından devralınması uygun bulundu.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat