FİNANS

"Sisli havada araba kullanıyoruz"

**Başbakan Yardımcısı Babacan, ekonomideki durumun sisli havada araba kullanmak gibi olduğunu söyledi.

**

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomideki durumun sisli havada araba kullanmak gibi olduğunu belirterek ihtiyatlı olunması gerektiğini vurguladı.

Ekonomist ve köşe yazarlarıyla dün akşam bir araya gelen Babacan, orta vadeli programın güncellenmesi çalışmalarının başladığını, yeni rakamların daha ihtiyatlı olacağını kaydetti.

Babacan, G20 toplantılarında bankacılık vergisi ile ilgili bir uzlaşmanın sağlanmadığını söyledi ve "Bu uygulamaya biz de karşı çıktık" dedi.

Avrupa borç krizine dair gelişmelere de değinen Babacan, bir ülkenin AB yardım mekanizmasına başvurmasının dahi soruna işaret edeceğini vurguladı.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler