FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Takı merasimi olaylı bitti!

K.E. ve D.A.’nın Antalya’daki düğününde erkek tarafının geline taktığı şeyi gören kız tarafı olay çıkardı!

Antalya Kepez’de bulunan Kardeşler Düğün Salonu’nda dün akşam hareketli saatler yaşandı. 26 yaşındaki K.E. ve 27 yaşındaki D.A.’nın düğün töreni, kız ve erkek tarafının takı merasimi sırasındaki kavgası yüzünden gergin anlara sahne oldu.

“Gül gibi kıza böyle şey mi takılır?”

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre takı merasimi, kız tarafının geline ve damata gösterişli ve pahalı hediyeler takmasıyla başladı. Olaylar erkek tarafından B.A.’nın geline Yapı Kredi Altın Fonu takmasıyla başladı. Kız tarafından R.E. kız kardeşine takılan Yapı Kredi Altın Fonu’nu görünce, “Gül gibi kıza böyle şey mi takılır?” diyerek, erkek tarafının üstüne yürüdü. Daha sonra kız tarafının diğer üyeleri de “Biz almışız altınımızı, bileziğimizi gelmişiz. Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz? Biz enayi miyiz?” diyerek kavgaya karıştı.

“Meğer Altın Fonu altından daha iyiymiş.”

Daha sonra olaya el koyan aile büyüklerinden E.E. kız tarafına Yapı Kredi Altın Fonu’nun ne kadar avantajlı ve akıllı bir iş olduğunu şu sözlerle anlattı: “Altın almak isteyenler şimdi Altın Fonu alıyor. Çünkü altın değer kazandıkça Altın Fonu da değer kazanıyor. Satmak istediğiniz zaman da altının değeri neyse o değerden satıyorsunuz. Üstelik Altın Fonu’nun çalınma ve kaybolma derdi de yok.” Bu sözler üzerine olay tatlıya bağlanırken, kavgayı başlatan R.E. pişmanlığını şu sözlerle dile getirdi: “Kardeşime Yapı Kredi Altın Fonu takıldığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Ama sonra gerçeği duyunca hata yaptığımı anladım. Meğer Yapı Kredi Altın Fonu altından daha iyiymiş.”

Olaylı başlayan düğün, iki tarafın karşılıklı kolbastı oynayıp barışmasıyla mutlu bir şekilde son buldu.

Siz de üstüne yatmayın, altına yatırın!

(Bu bir ilandır.)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler