FİNANS

Ülker, Milli Takım'a sponsor oldu

İSTANBUL(ANKA)- Ülker, önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ana sponsoru olacak.

Ülker'den yapılan yazılı açıklamada, Ülker Şirketler Topluluğu'nun Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla, A Milli Takım’dan Bayan Milli Takımı’na dek tüm futbol milli takımlarını 5 yıl boyunca destekleyeceği bildirildi. Bu kapsamda ayrıca, TFF-Ülker işbirliğiyle çocukları spor yapmaya teşvik edecek sportif sosyal projeler de hayata geçirilecek.

Ülker, 2012 Dünya Kupası sürecini de kapsayan ana sponsorluk anlaşması çerçevesinde A Milli Futbol Takımı’nın yanı sıra Ümit Milli, Genç Milli, Yıldızlar, Minikler ve Bayan Milli futbol takımlarının da sponsoru olacak.

Ülker'den yapılan açıklamaya göre, aynı zamanda sosyal projeleri de kapsayan anlaşma ile, gençlerin futbola olan ilgisininin, sadece izleyici olmak düzeyinden ileri taşıyacak, onları birer sporcu adayı yapacak özel sosyal projeler üzerine yoğunlaşılacak. Çocukların, gençlerin ekran başından kaldırılarak "sahaya" dâhil edilmesinin hedeflendiği proje sonunda, sağlıklı, yarışmacı ve başarı odaklı gençler yetişmesi hedefleniyor.

Euro 2008 eleme grubunda lider olan ve Bosna Hersek ile oynayacağı maç öncesinde sponsorluk anlaşmasına imza atan Türkiye A Milli Futbol Takımı için 31 Mayıs Perşembe günü saat 12:30’da Polat Renaissance Otel’de Türkiye Futbol Federasyonu ve Ülker yetkililerinin katılacağı bir uğurlama töreni düzenlenecek.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler