FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 Mayıs Kripto para piyasası yorumları | Bugün Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte son gelişmeler

Bitcoin yaşadığı dalgalı seyirden sonra Ethereum ve Doge hızlı bir yükselişe geçti. Ethereum son bir haftada dolar bazında yüzde 24,63 değer kazanırken, Doge ise yüzde 89,37 artış gösterdi. Piyasalarda son haftada yaşanan bu gelişmelerden sonra ise analistler, Ripple XRP’nin de Ethereum’a benzer bir şekilde artış göstereceğini ön görüyor. Analistler aynı zamanda BTC’nin dgüçlü bir direnç seviyesine sahip olduğunu bu sebeple 52 bin dolara kadar gerileyeceğini ifade ediyor.

Bitcoin, bu sabah itibariyle $56.890,3500’dan işlem görürken, Ethereum ise 3 bin 500 seviyesine yaklaştı. Her gün kendi rekorunu tazeleyen ETH, bugün de güne yükselişle başladı. Doge’nin yükselişini ise kripto boğası Mike Novogratz, finansal ekonomiye bir başkaldırı olarak yorumluyor. Novogratz, Doge ile ilgili kısa pozisyon almanın riskli olduğunu dile getirdi. Peki kripto paradaki son gelişmeler neler? BTC ve ETH ne kadar? Doge ne kadar?

Aynı zamanda, ABD’nin New York kentinde bulunan Sotheby’s müzayede evi, ilk defa dijital olmayan bir sanat eseri için kripto para ile ödemeleri kabul edeceğini açıkladı.

Müzayede evi, İngiliz sokak sanatçısı Banksy’nin ünlü eseri “Love is in the Air”in satışında Bitcoin ve Ethereum’la yapılacak ödemelerin kabul edileceğini duyurdu. Satışın, 3 ile 5 milyon dolar arasında bir fiyata gerçekleşmesi bekleniyor.

Anlık Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler