FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dev kripto para borsası Kraken: Bitcoin için tarihi gelişme olacak!

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından Kraken, Kasım ayında gelecek olan Bitcoin (BTC) güncellemesiyle tarihi bir gelişme yaşanacağını ve Bitcoin için bugüne kadar ki en önemli güncelleme olduğunu açıkladı. Öte yandan haberin ardından Bitcoin sert düştü.

Dev kripto para borsası Kraken: Bitcoin için tarihi gelişme olacak!

Kasım ayında gerçekleşmesi beklenen Taproot güncellemesi, kripto paraların atası kabul edilen Bitcoin’in gizlilik önlemlerini ve akıllı sözleşme esnekliğini desteklemeyi amaçlıyor. Kraken Intelligence tarafından yapılan açıklamada, güncelleme ile birlikte uzun süre unutulmayacak tarihi bir ana tanıklık edilecek.

"BUGÜNE KADAR Kİ EN ÖNEMLİ GÜNCELLEME"

Taproot adlı güncelleme ile Bitcoin için yapılan en büyük değişikliğin yaşanacağı belirtildi. Güncelleme ile kullanıcıların gizliliklerinin de artacağı öne sürüldü.

Dev kripto para borsası açıklamasında, “Taproot, kullanıcı gizliliğini, ağ ölçeklenebilirliğini ve tüm Bitcoin’lerin değiştirilebilirliğini önemli ölçüde iyileştirecek. Kullanıcılar, daha ucuz işlem ücretlerinin ve akıllı sözleşmelerin keyfini çıkaracaklar.

Taproot, büyük bir yenilik ve benimsemeye zemin hazırlayan tartışmasız bugüne kadarki en önemli Bitcoin güncellemesidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Taproot güncellemesinin Kasım ayında olması bekleniyor.

BITCOIN SERT DÜŞTÜ

Bitcoin yeni haftada en düşük 42 bin 500 doları, en yüksek de 47 bin 660 doları gördü. Saat 16:15 itibarıyla 43 bin 185 dolar seviyesinden işlem görüyor.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler