FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dacia’dan geniş aileler için yeni otomobil

Dacia, 2012 yılında beş ve yedi koltuklu bir MPV olan Lodgy ile genişliyor.

Dacia’dan geniş aileler için yeni otomobil

Lodgy, markanın doğasına sadık kalan, Dacia müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özellikler ve sıra dışı bir iç mekan genişliği sunuyor.

Uygun fiyata sahip çok yönlü bir araç arayan ancak kısıtlı imkanlar nedeniyle 2. ele yönelen aileler artık bundan böyle üç yıl garantiye sahip yepyeni bir MPV satın alabilecek.
Lodgy, son derece cömert ebatlarına ek olarak, alışılmış Dacia özelliklerine de sahip bir aile otomobili: geniş iç mekan, sağlamlık ve işlevsellik. Aracın dış görünüşü son derece geniş bir iç mekânı yansıtıyor. 4,5 metre uzunluktaki otomobilde, üçüncü sıra koltukta oturan yolcular bile rahat bir şekilde seyahat ederken kaydadeğer bir bagaj bölmesi de yer alıyor.

Aracın ismi olan Lodgy, ingilizce “lodge / barınak” kelimesine bağlı olarak doğrudan modelin temel karakteristiklerine atıfta bulunuyor: bir aileyi eşyalarıyla birlikte rahat ettirmek.
Dacia Lodgy Mart 2012’de Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Dacia, büyüyen bir marka
2004 yılında Logan’ın lansmanından bu yana geçen sekiz yılda Renault Grubu’na ait Dacia, otomobil pazarının önde gelen markaları arasında yerini aldı. ‘Akıllı alışveriş’ yaklaşımının öncüsü olarak Dacia, değerleri sayesinde müşterilerinin güvenini kısa sürede kazanmayı başardı:
1.Cömertlik: fiyatına göre pazarda sunulan en geniş iç mekânı,

2.Yalınlık: en temel ekipman seviyesi,

3.Güvenilirlik: Renault Grubu’nun kendini kanıtlamış teknik çözümleri.

Dacia ürün gamında bugün üç model bulunuyor:

-Logan: MCV, Van ve Pick-up versiyonları,

-Sandero: Hatchback ve aksesuarlı Stepway versiyonu,

-Duster: SUV, 4x2 veya 4x4 seçenekleri

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler