FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Peugeot 308'i gün ışığına çıkardı

Sonbaharda geliyor...

Peugeot 308'i gün ışığına çıkardı

Yeni Peugeot 308'in ilk resmi fotoğrafları gün ışığına çıktı. Hem dışındaki hem de iç mekânındaki yalın çizgileriyle dikkat çeken 308’in dünya prömiyeri eylül ayında Frankfurt'ta yapılacak. Yeni 308 sonbahardan itibaren satışa sunulacak.

Markanın yeni çizgileriyle belirgin bir şekilde farklılaşan yeni 308, kompakt sınıftaki rekabette Peugeot'nun da iddialı oyunculardan biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Yeni 308 sadece dış çizgileriyle değil, özellikle iç mekândaki modern ama yalın çizgileriyle dikkat çekiyor. Markanın ilk açıklamasında “Peugeot tasarımcıları ve mühendisleri, yalın, özgün tasarımlı, cüretkâr ve modern bir hatchback tasarladı” denildi. Yeni modüler platform EMP2 sayesinde, 308’in boyutları daha kompakt hale gelmiş ve 140 kilogram hafiflemiş.

RAKİPLERİ EN İYİLER
Yalın iç mekân ve yenilikçi kokpit tasarımı (Peugeot i-cockpit) ile yepyeni bir sürüş keyfi vaat ediyor. Son derece iddialı bir şartnamenin ürünü olarak hayata geçirilen yüksek kalite düzeyi, otomobili en iyiler arasında konumlandırmayı amaçlıyor ve Peugeot’nun ürün gamında yükseliş stratejisini somutlaştırıyor. Yeni 308 Fransa’da Sochaux’da üretilecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler