FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KOBİ’ler İçin Yurt Dışına Açılmak Artık Çok Daha Kolay

Hızla değişen ticaret ve finans dünyasında, KOBİ’lerin sağlıklı bir şekilde büyümesi ve uluslararası pazarlara açılabilmesi, bugün her zamankinden daha büyük önem taşıyor.

KOBİ’ler İçin Yurt Dışına Açılmak Artık Çok Daha Kolay

Değişen rekabet koşulları, KOBİ’lerin dijital platformlarda yer almalarını ve dijital alanda kendilerini güncellemelerini zorunlu kılıyor.

Sürdürülebilir büyümeyi ancak dijital dönüşümle yakalayabilirsiniz

Daha hızlı büyümenin en önemli unsuru olan sürdürülebilir büyüme, KOBİ’nin geleceği açısından hayati önem taşıyor. Belki size gerçekleşmesi güç gelebilir ancak 3 çalışanı olan firmanızı bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede 30 kişiye çıkararak büyüme yakalamanızmümkün.

Uluslararası ihracat ve e-ticareti bir araya getiren Alibaba.com üzerinde gerçekleştireceğiniz aktif ve verimli bir kullanım ile markanızı yaratmanız, büyütmeniz ve uluslararası pazarlara taşımanız mümkün.

Alibaba.com, KOBİ’lerin uluslararası pazarlarda yeni fırsatlar yakalamalarına destek oluyor

1999’da kurulan Alibaba.com, bugün 190’dan fazla ülke ve bölgeden 260 milyon kayıtlı kullanıcının internet üzerinden işletmeler arası (B2B) uluslararası ticaret yapmalarını sağlıyor. Her satıcının 8 alıcıyla buluştuğu e-ticaret lideri Alibaba.com, e-ihracat oranını artırmak için Türk KOBİ’lerine destek olmaya devam ediyor.

Peki bu büyüme nasıl gerçekleşiyor?

-Dijital dünyanın dinamiklerinin gerisinde kalmadan işinizi büyütmenizi sağlıyor. Ürünlerinizi ya da markanızı dijital platforma taşıyor.

-Alibaba.com üzerinde bulunan farklı üyelik sistemlerinden size en uygun olanını seçerek, firmanızın en yüksek verimi almasına katkıda bulunuyor.

-Dünyanın her noktasında 7 gün 24 saat açık mağazalara sahip olmanızı ve bu mağazaların vitrinlerinde ürünlerinizi sergilemenizi sağlıyor.

Ayrıca;

Öncelikli görüntülenme, alıcılara teklif gönderme, firmanızı tescilleme, profesyonel bir web sitesi kurmak gibi avantajlar da sunuyor.

Alibaba.com’a üye olmak artık çok kolay!

Birkaç adımda kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz üyelik işlemleriyle siz de yüzde 80 oranındaki teşvik desteğinden faydalanarak Alibaba.com’a üye olabilir, markanızı uluslararası pazarlara taşıyabilirsiniz. T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde ve Türkiye İhracatçılar Merkezi (TİM) desteğiyle başlatılan proje kapsamında e-ticareti geliştirmek ve ihracatı teşvik etmek amacıyla oluşturulan üyelik seçeneğiyle Alibaba.com’a üye olabilirsiniz. Bu üyelik ile artık teşvik miktarının geri ödemesini beklemeden, TİM aracılığıyla sadece yüzde 20’lik kısmını ödeyerek Alibaba.com’a üye olabilirsiniz. Öncelikle TİM’e üyelik işlemlerinizi tamamlayın ve yüzde 80 oranındaki teşvik desteğinden yararlanın!

/

. /


Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler