FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turknet'ten taahhüt mecburiyetini ortadan kaldırdı

TurkNet'ten taahhüt konusunda önemli bir adım geldi. İletişimde özgürlüğünü sağlamak isteyen TurkNet, taahhüt mecburiyetini ortadan kaldırarak 'Özgür İletişim' önemli bir hamle yapmış oldu.

Turknet'ten taahhüt mecburiyetini ortadan kaldırdı

Telefon ve internet hizmetleri sunan TurkNet tüketicilerin taahüt mecburiyetine son verecek. TurkNet sektöre getirdiği “Özgür İletişim” anlayışıyla, kullanıcılarının taahüt mecburiyeti altında olmadan hizmet almasına olanak tanıyacak. Online abonelik imkanı tanıyan ilk telekom operatörü olan Turk Net, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre hizmet vermeye devam ediyor. Tüm bireysel kullanıcılarını kapsayan “Özgür İletişim” sistemini gündeme getiren TurkNet, bu sistemle birlikte, tüketicilerinin ev içi iletişim ihtiyaçlarını tek bir paket içerisinde ve her şey dahil mantığında sağlayacak.

Bu sistemin en büyük özelliği ise tüketicileri taahüt mecburiyeti altında bırakmayışı olacak. Müşteriler bu sistemden diledikleri an vazgeçebilecek. TurkNet’in en iddialı paketi ise ayda 59.99 TL karşılığında kullanıcılara sunuluyor. Bu paketle 150 GB AKN’li, hızlı, sınırsız internet, evden yurtiçi, yurtdışı, GSM ayrımı olmaksızın her yöne 1000 dakika konuşmak mümkün.

Son 1,5 yılda Pazar payını iki kata çıkartan, cirosunu da yüzde 51 oranında yükselten TurkNet, bireysel abone sayısına da son iki yılda neredeyse 3 katına çıkardı. Basın toplantısında konuşan TurkNet Genel Müdür Cem Çelebiler; “Bu yeni yaklaşımımızda ana odağımız tüketicilerin beklentileri oldu. Beklentilere kulak verdiğimizde, yüksek hızlı internetin ancak yüksek AKN ile bir anlam ifade edebileceğini anladık. Telefon tarafında ise tüketicilerin günün belli saatlerinde, sadece belirli yönlere arama yapabiliyor olmaktan memnun olmadıklarını fark ettik. Üstelik karma karışık seçenekler içinden neredeyse tesadüfen seçtikleri, ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayan hizmetleri/paketleri, uzun süre kalmayı taahhüt etmeden alamamaları da, tüketicilerin canını en fazla sıkan konuydu. Daha memnun kalacakları hizmetlere geçiş yapmak istediklerinde ise bu, onlara ek ücret olarak geri dönüyordu. Bu nedenle; ezberbozan, yenilikçi, motive, fark yaratan TurkNet çalışanlarıyla hep birlikte, tüm bu kısıtlamalara özgürlük getiren, içi dopdolu "her şey" dahil, Özgür İletişim paketimizi tüketicilerin beğenisine sunduk.” dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler