FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VakıfBank personel alımı başvuruları devam ediyor

Bankacılık sektöründe kariyer hedefleyenlerin bekledikleri VakıfBank personel alımı başvuruları devam ediyor. VakıfBank personel alımı ile 800 memuru kadrosuna dahil edecek ve istihdam sağlayacak.

VakıfBank personel alımı başvuruları devam ediyor

2016 Vakıfbank personel alımı için heyecan yükseldi. Vakıfbank personel alım şartları için gerekli olanlar yayınlanırken, tarihi de yavaş yavaş netleşmeye başladı. 800 memur alımı yapacak Vakıfbank’ın personel alım şartları neler? Bu merak edilen sorunun yanıtı haberimizde. 2016 yılında kadrosunu 800 memurla daha güçlendirecek Vakıfbank’ta çalışmak için şartlar neler?

Konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda konuşan Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, personel alımının sinyallerini vermişti. Aydoğan; 2016 yılı için bankanın stratejilerini açıklamıştı. Vakıfbank’ın 2016 yılında da şube açılışlarına devam edeceğini belirten Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, 1000 şubeye ulaşmak istediklerini söylemişti. Bu doğrultuda Vakıfbank’ın yaklaşık 750-800 personel alımı yapacağını bildiren Aydoğan, personel alım şartları ve tarihleri hakkında ise bilgi vermemişti.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kariyerini Vakıfbank bünyesinde devam etmek isteyen vatandaşların, Vakıfbank’taki iş başvurularını değerlendirmeleri için önlerinde birkaç yol bulunuyor. Vakıfbank iş başvurusu yapmak için; adresine gidebilir ve bu adres üzerinde başvurular yapılabilir. Adayların ilgili sayfada özgeçmiş formlarını doldurmaları gerekiyor.

Vakıfbank personel alım şartları da internet sitesinde şu şekilde yazıyor; “"VakıfBank, benimsediği büyüme stratejisi ve sürdürdüğü yeniden yapılanma projesinin başarıya ve belirlenen hedeflere ulaşmasının büyük ölçüde insan kaynağına dayandığı gerçeğinden hareketle işe alma, terfi, performans değerlendirme, kariyer planlama ve eğitim süreçlerinde iyileştirme çalışmalarına, aralıksız olarak devam etmektedir. VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBank'lı olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır."

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler