FİNANS

Kredi çekecekler dikkat! İşte en cazip yılbaşı kredileri

Yeni yılın yaklaşmasıyla kredi kampanyaları düzenleyen bankalar, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranı, 60 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Geleneksel hale gelen yılbaşı kredilerinde, günde 8 TL taksit ve 3 ay erteleme gibi seçenekler ön plana çıkıyor.

Yılbaşı dolayısıyla müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, birbirinden farklı vade, faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle kredi kullanma imkanı sunuyor.

Yılbaşı alışverişi, tatil masrafı, ulaşım giderleri ve diğer ihtiyaçlar nedeniyle daha fazla nakde ihtiyaç duyan tüketiciler, cazip kredi fırsatlarını araştırmaya ve bankalara yönelmeye başladı.

Merkez Bankası'nın politika faizini son 4 toplantıda 1200 baz puan indirmesiyle,tüketici kredilerinde de faiz oranları düştü. Geçen yılbaşında yüzde 2'nin altında olan ihtiyaç kredileri, bir yılının ardından yüzde 0,98'e kadar geriledi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, yılbaşı kredilerinde maliyetler, başta faiz oranı olmak üzere tahsis ücreti, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Bankalar, yeni yıl dolayısıyla düzenledikleri kredi kampanyalarında tüm kesimlere özel fırsatlar sunuyor.

İşte en cazip yılbaşı kredileri

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler