FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Togg'un fiyatı zamlanacak mı? CEO Gürcan Karakaş'tan çok net yanıt: 'Güncel fiyatları pazar belirler...'

Fiyatı ile çok konuşulan yerli otomobil Togg’un güncel fiyat listesi geçerliliğini korurken, Ceo Mehmet Gürcan Karakaş’tan yeni bir açıklama geldi. Karakaş, “Fiyatları pazar belirler. Bu fiyatlar belirlendiğinde dalgalanmalar olursa aşağı ya da yukarıya doğru biz bunlara uyacağımızı söyledik. Şu saatte Aralık ayındaki fiyatı belirleyemeyeceğim gibi, fiyat listemiz güncel olduğu sürece fiyatları aşağı ya da yukarı adapte edebiliriz. Aynı diğer üreticilerin yaptığı gibi” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Togg T10X modelinin teslimine başlanmıştı. Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel üretilen 2 bin 23 adet aracın da satışı NFT üzerinden 29 Ekim'de yapılması planlandı. Türkiye'de belirli aşama kaydedildikten sonra 2024 sonu, 2025 başında yurt dışına açılması hedeflenen Togg, Avrupa pazarında yerini almak istiyor.

Bursa Gemlik'te bulunan tesislerde basın mensuplarını ağırlayan Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş ve ekibi fabrikadaki üretimi yerinde gösterdi. Robotlarla birleştirilen gövde, Avrupa'nın en temiz boyahanesinde boyandıktan sonra en detayına kadar kontrolleri yapılarak sahiplerine teslim ediliyor.


Canlı Borsa

TOGG GEMLİK TESİSİ KAPILARINI BASINA AÇTI

En Çok Aranan Haberler