FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 61'i tamamlandı

Tarihi İpek Yolu üzerinde yapımı devam eden Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 61 gerçekleşme sağlandı. Zigana Tüneli tamamlandığında, 15. saat süren 90 kilometrelik güzergah 11 kilometre kısaltarak 79 kilometreye ve 45 dakikaya düşecek. İşte tarihi projenin fotoğrafları...

Trabzon-Gümüşhane kara yolunda yapımı süren, tamamlandığında çift tüp 29 kilometre uzunluğuyla dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise en uzun kara yolu tüneli olacak Yeni Zigana Tüneli Projesi hızla ilerliyor. 3 yıldır süren çalışmalar kapsamında projenin bugün yüzde 61'i tamamlandı.

İL SINIRLARINI AŞACAK

Doğu Karadeniz'i Orta Doğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan Tarihi İpek Yolu'nda, Gümüşhane yönünde yapımına Nisan 2016, Trabzon yönünde ise Ağustos 2016'da başlanan projede çalışmalar devam ediyor.

VALİ USTAOĞLU'NDAN ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, mevcut yolu kısaltacak tünel çalışmalarının sürdürüldüğü Maçka ilçesindeki Karayolları Şantiyesi'ni ziyaret etti.

İşte 1,5 saat olan güzergahı 11 kilometre kısaltarak 79 kilometreye ve 45 dakikaya düşecek tarihi projenin fotoğrafları...


Canlı Borsa

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 61'i tamamlandı

En Çok Aranan Haberler