FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Altın, yukarı yönlü çıkışlarda başarılı olamayınca ortalamanın, dolayısıyla da düşüş trendinin etkisi, Altın fiyatının aşağı yönlü hareketlerini hızlandırdı.

Altın analiz

GCM Menkul Kıymetler Tarafından Hazırlanan Altın ve Gümüş Fiyatları Analizi:

Altın fiyatı, 34 saatlik üssel hareketli ortalama altında fiyatlamalarına devam eden görüntüsünde seyrini sürdürmektedir. Gün içerisinde ilgili ortalamayı test eden ve bu bölgede oldukça sıkışık seyirle hareketlerine devam eden Altın, yukarı yönlü çıkışlarda başarılı olamayınca ortalamanın, dolayısıyla da düşüş trendinin etkisi, Altın fiyatının aşağı yönlü hareketlerini hızlandırdı.

ABD seansı açılışı öncesinde 1087.61 seviyesini test eden Altın, analizin hazırlandığı şu sıralar günün dip noktasına yakın seyrine devam etmektedir.

Günün kalanını değerlendirdiğimizde, 1095.60 seviyesinin önemli olduğunu, Altın fiyatının bu direnç noktası altında seyrine devam etmesi durumunda 1085 - 1078 hatta 1,70 gibi rakamlara ulaşmak isteyeceğini ifade edebiliriz. Yükselişlerin tekrar etkinlik kazanabilmesi içinse 34 saatlik üssel hareketli ortalama üzerinde gerçekleştirilecek 1 saatlik kapanış ya da 1095.60 direncinin geçilmesini beklemek gerekmektedir.

Günün Önemli Seviyesi: 1095.60

En Çok Aranan Haberler