FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Gün içerisindeki düşüş baskısının bu aşamadan itibaren etkin kalabilmesi için ise 121,00 altında 4 saatlik kapanışları görmek gerekebilir.

Altın analiz

GCM Menkul Kıymetler Tarafından Hazırlanan Altın ve Gümüş Fiyatları Analizi:

Gram altın gün içerisinde düşüş baskısına maruz kalmasına karşın, geri çekilme genel olarak 121,00 desteğiyle sınırlandı. ABD verileri sonrası hareketli ortalama bölgesindeki seyrin etkili olmayı sürdürdüğü görülüyor.

Günün kalanında 34 periyotluk üssel hareketli ortalamanın bulunduğu 121,00 seviyesinin takibi sürebilir. Fiyat bu bölge üzerinde kaldığı müddetçe yükseliş beklentisi bir adım önde kalabilir. Gerçekleşebilecek alımlarda 121,95'in aşılması ve özellikle üzerinde oluşabilecek 4 saatlik kapanış yükseliş isteğine netlik kazandırabilir.

Gün içerisindeki düşüş baskısının bu aşamadan itibaren etkin kalabilmesi için ise 121,00 altında 4 saatlik kapanışları görmek gerekebilir. Aksi halde düşüşler yeni alım baskısına maruz kalabilir.Özetle günün kalanında 121,00 seviyesinin fiyatlama ve 4 saatlik kapanışlara tepkisi önem kazanabilecekken, fiyat bu destek üzerinde kaldığı müddetçe yükseliş beklentisi bir adım önde olabilir.

Günün Önemli Seviyesi: 121,00"

En Çok Aranan Haberler