FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

57.088 GEÇİLİRSE,59.000'LERDEKİ TARİHİ DİRENÇLER ZORLANIR!!

Borsa,inanılmaz bir banka hissesi yükselişi yaşıyor.Bunu da dünyadan pozitif ayrışarak gerçekleştiriyor.Bugün bakınca,hala bankaların grafikleri endeksi yukarı sürükleyebilecek görüntüler vermeye devam ediyor.

Aylardır Türkiye'nin dünyanın belki de bu krizi tek en sorunsuz atlatan ülkesi olduğunu,olacağını anlattım,durdum.Bunun sebebinde de bankacalık kesiminin,bırakınız zararda olmasını,bilakis dünya bankalarının tam tersi,krizi büyük karlarla karşıladıklarını yazdım.Ama bu hareket tek başına Türkiye'de ve sadece bankalarda üç gün içinde ve diğer borsalarda aynı şekilde olmazken yaşanması,bizim için çok gurur verici ve güzel olsa da,çok sağlıklı bir görüntü olarak gelmiyor bana!

Ama yine de diyorum.Bizdeki banka bilanço karlarına göre bu fiyat hareketleri normal.Ama dünyadan ayrışarak yaşanması ve diğer sanayi ve ekonomi henüz toparlanmamışken,gerçekleşmesi ne kadar normal o konuda tereddütlerim var.Ama şuanda para konuşuyor ve konuşturuyor!

Başlık ifademdeki nihai 59.000 zorlanır ve kaza ile de kırarsak,işte o zaman tüm borsa yatırımcılarının çok mutlu olacağı çok ciddi tarihi seviyeler görebiliriz.

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler