FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BU HAFTA DÜŞÜŞLERE HAZIR OLUN ! REKORLARA ARA VEREBİLİRİZ !

Dow future Cuma kapanışı ile realize yapmaya hazırlanıyor gibi gözüküyor. 10.473 görülürse, bu konudaki düşüncemin daha da kuvvetlenmiş olacağını bilmenizi istiyorum.

İmkb için de benzer görüntüler var. Cuma beklenti yazımın sonunda, bankalardan çıkılmasını, Dow' futurenin buna imkan sağlayacagını söylemiştim. Aynen de öyle oldu. Dow future'da ilk seans yaşanan ciddi yükseliş Dax'ı da İmkb'yi de pozitif etkiledi. Bankalar dış piyasaların da etkisi ile Perşembe kapanışlarını da geçtiler. Ama sonrasında Garan dışındakilere realizeler geldi.

Bu hafta realizeleri göreceğimizi düşünüyorum. Olası gevşemlerde, hemen alttan alayım diye düşünmekten ziyade, bir-iki gün nakit izleyelim demek daha doğru olacaktır kanaatindeyim.

OKULLAR AÇILIYOR! Pazartesi Okullar yeni eğitim-öğretim dönemine başlıyorlar. İki kızımı da ben götüreceğim. 7.sınıf olan için 09:00, 3. sınıf olan için de , 10:30 'da okulda törende olacağım. Bu nedenle malesef ilk seans beklenti yazımın dışında, önerilerim olamayacak. Umarım beklenti yazımın içeriği haricinde, bir uyarı gerektirecek gelişme olup da, ben bunu kaçırmış olmam!

Bu vesile ile, yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğrencilerimize, biz velilerine ve değerli öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerim.

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler